2014. január 30., csütörtök

Észrevétel, és rendelés...

Kyra meg kérdezte, hogy készítek-e fejléceket, és igen. Rendelésre készítek. Meg kell adni hogy kik legyenek rajta, a színét, illetve, hogy milyen szöveg legyen. (Az én fejlécemet pedig egy másik blog csinálta. Ami top csere!) Szóval csak bátran rendeljetek! :)

2014. január 29., szerda

W. S. 4. rész

 Sziasztok! Hoztam a 4. részt! Tettem fel egy új szereplőt, azt is nézzétek meg! :) Olvassátok el, és akkor kérlek véleményezzétek is! Thx! Jó olvasást! :)

 

Az első óra nagyon tetszett, a tanár jó fej volt, és kedves. De Gina szerint nem minden tanár olyan jó fej mint Miss Grand. Hát mind1.

- Akkor csináljátok meg a 4. feladatot. Viszlát. - köszönt el, de már szinte senki nem figyelt. Ettek, ittak. És volt aki a kajáját dobálta...Blahh! 

- Na, milyen itt? - jött oda Gina, és fújt egy rágó lufit.

- Végül is...- tűnődtem el - Tetszik. Amúgy, az a két csaj miért olyan gáz. Mármint miért nem mész oda hozzájuk? - kérdeztem, mikor már kimentünk a teremből, és a folyosón sétálgattunk.

- Azok? - röhögött hitetlenül - Azok amolyan menők. A két menő. Már nem mintha én nem hozzájuk tartoznék. Amúgy jó fejek. A barátnőim. De most te is a csapat közé tartozhatsz! - mondta, és oda vitt a két csajhoz. Amúgy tök szépek voltak. Az egyik fekete, a másik pedig szőke hajú. 

- Sziasztok. Új csapat tag érkezett ide! - ,,mutatott be" nekik engem Gina.

- Jaa! Akkor kit üdvözölhetünk? - röhögtek össze Ginával - Szia! A nevem Vanessa Cleaner, ő meg Loren, Loren Gomez. Mi vagyunk 3. az LB-k. -röhögtek, ez nagyon vicces.. - Szóval, akkor már te is köztünk vagy. 

- Na, akkor bemutatom az osztályt. - mondta Loren, és bevezetett a terembe, mondjuk voltam már ott, úgyhogy nem hiszem hogy most itt kéne vezetgetni, de mind1. Lettek barátaim!! Woow! :D - Ő itt Louis Tomilson, a leghülyébb fiú a világon. Ő meg Daniel Marnot. És a suli legmenőbbje..

- Köszönöm a megtisztelést! - röhögött az a srác, akivel találkoztam.

- Na, és ő itt Harry. Harry Oman. - fejezte be Vanessa.

- Ahhha, hát köszi a bemutatást, de ti most velem jöttök. - fogtam meg a három lány kezét, és a folyosón végig rohanva bementünk a mosdóba. 

- Mi van? - kérdezte Gina. Ginát ahogy megismertem ebben az 50 percben, elég makacs, és szigorú lány. De nagyon meg kedveltem. - Mond már, mert lekéssük az irodalmat! - órdított.

- Gina, nyugi már...- mondta Loren, de látszott hogy kicsit félve mondja, mert Gina kész ütni!

- Szóval, nagyon tetszik Harry!! - mondtam, és elmosolyodtam. A lányoknak meg tátva maradt a szájuk. - Most mi van?

-Hát, nem te vagy az egyedüli, akinek tetszik...- mondta Vanessa.

- Ezt hogy érted?? - hüledeztem.

- Hát úgy, hogy van a suliban egy Lauren nevű lány, aki tényleg nagyon bele van esve Harry-be. És mindent megtesz azért hogy megszerezze Harry-t. - fojtatta Vanessa, én meg kicsit szomorú lettem.

- Na és hova jár az a Lauren? 

- Ő egy másik csoportba, mivel mi az A, csoport vagyunk, ő a B,-be jár. Ha akarod meg mutatom. - simította meg a karom Loren, hogy felvidítson. 

- Jó, nézzük meg! - mondtam, és elindultunk. A termük szinte a miénk mellett van.

- Nézd, az ő! - mondta Vanessa. Oda néztem jobbra, és gyönyörű volt!!! Komolyan, nagyon szép lány! Így nézett ki, nagyon szép.

- Helló. Tudjátok hol van Harry, mindig eltűnik. - jött oda Lauren.

- Nem, nem tudjuk. És jobb lenne ha eltipegnél innen, mert senki nem kíváncsi rád! - ordította neki Gina. Jaj ne! Ebből bunyó lesz! 

 

 

 

 

 

2014. január 27., hétfő

W.S. 3. rész

Szia! - a srác, de jó, pont akkor jön oda a világ leghelyesebb sráca, amikor épp sminkelem magam... -  Tudod merre van a Winter? 
- Amm...- próbáltam mondani valamit, mert fogalmam nem volt hogy mi az a Winter, jó azt tudom hogy angolul azt jelenti hogy tél, de nem tudom mire értette - A tél? - mondtam, és éreztem hogy nagyon kínos helyzetben vagyok.
- Nem, a suli! - röhögött folyton.
- Naa! Jó, akkor mehetsz innen! - sértődtem meg. De persze csak hülyéskedtem, és ő ezt észre is vette.
- Jó. Amúgy én a Winter School-ra gondoltam. Arra a sulira, ami télen lessz. Rémlik valami?
- Nem. De én is oda fogok jelentkezni. - mondtam, mert már menni készült. 
- Tényleg? Én is. - mosolygott - Na, megyek, jön Louis és Daniel! Remélem a suliba.  - értett arra, hogy majd a suliba talizunk. Nanáá!
 - Remélem.- mosolyogtam, ő vissza, és már ment is ezekhez a Danielékhez. Biztos azok is valami nagy menő haverok..
- Amúgy, holnap kezdődik a suli, úgyhogy szerintem jelentkezz fel! - kiáltott vissza, és el is tűnt a sarkon. Basszus, már fel kellene jelentkeznem!! Ahh! Anya épp kijött sok csomaggal a boltból, rögtön odaugrottam hogy segítsek neki bepakolni a kocsiba. 
- Anya. - kezdtem el beszélni, miutá
n elindította a kocsit - Van egy jó suli, a Winter. Szeretnék oda jelentkezni. Holnap már kezdődik a suli!
- Jaaj Brooke! Miért nem előbb mondtad?  Lehet hogy már nem is lehet jelentkezni. - csóválta a fejét anya.
- Akkor menjünk el gyorsan, és jelentkezzünk!
- Jó, végül is. - mondta anya, és elindult a suli felé. Kb. 20 perc az út, otthonról szerintem, meg kevesebb.
- Jó napot! Be szeretném iratkoztatni a lányomat, Brooke-ot, ebbe a téli iskolába. - kezdte anya.
- Jó napot! Rendben, pont önök voltak az utolsók. Mert betelt a 160 fő, akik részt vehetnek a programokban. - mondta a nő.
- Értem. És milyen programok lesznek? 
- Hát, lesznek sí programok, szánkózás. De mindegyik más napban. Mert mindig van 5 óra, amibe tanulás folyik, utána lesznek  a programok megtartva. - beszélt a nő, és föl is írt.
- Rendben. Akkor holnap itt leszünk! - mondta anya. És mi menni készültünk.
- Holnap. Viszlát! - mondta a nő, és kiment.
- Juuuj! Ez nagyon jó! Sí, korcsolya! A kedvenc sportjaim! - ujjongtam haza fele menet.
- Jó, de holnap egyedül vagy itthon. Apád és én dolgozunk! - mondta anya.
- Jó, ez nagyon jó lesz!!! - lelkesedtem. Otthon még tettem pár fotót fel a facebookra, mint pl.:  
 
Aztán még nézegettem dolgokat, de túlságosan is izgultam. Úgyhogy, hogy minél hamarabb legyen holnap, inkább elaludtam.
* Hétfő *
Reggel nagyon izgultam a suli miatt, úgyhogy gyorsan felöltöztem, valami meleg, és kényelmes ruhát választottam.






Mivel kint elég hideg van, ezért  egy barna, kötött sálat is a nyakam köré tekertem. Lementem a konyhába,és láttam hogy anya kitette a reggelit a suliba. Eltettem, és elindultam a suliba. Csak egy oldaltáskát vittem magammal, amit majd a suliba használok, a tankönyvek miatt. Kb. 10 perc alatt ott voltam sétálva. Bementem a suliba. Nagyon szép suli, sokkal szebb mint a régi sulim. Ahogy sétáltam, észrevettem egy ismerős arcot.
- Szia! - köszöntem oda annak a srácnak, aki tegnap odajött hozzám.
- Szia! Hát, hogyhogy itt vagy? - mosolygott.
- Mondtam hogy itt leszek! Amúgy, tudod hol van ez a terem? - kérdeztem.
- Hallod, én is oda vagyok írva! Gyere, én itt már voltam.  - mondta, és oda vezetett a terembe. Beléptem, egy átlagos terem volt. Volt még rajtam kívül négy lány bent, és 2 fiú. Gondolom azok Danielék.
-Szia! - köszöntem oda az egyedül ülő lánynak. Nem tűnt nyominak, nagyon szép volt. Ott hallgatott zenét egyedül, de ahogy meglátta hogy beszélek hozzá, levette a fülhalgatót.
- Helló.
- Amm.. miért nem vagy azokkal a lányokkal? - néztem a hármas csapatra, ahol három lány nézett ránk.
- Azokkal? Eszem ágába sincs! Amúgy te ki vagy?
- Én, Brooke. Te? 
- Gina. - mondta,  és megszólalt a csengő. Akkor jön az 1. óra, már tökre várom!!











 
 






 

Ne menjetek el!!

Senki ne lépjen le!! Kb. 10-20 perc múlva érkezik a 3. rész!! Puszii! És amúgy, ha valakinek kedve van, akkor jöhet NAGY CHATRE!! :)

2014. január 24., péntek

W. S. 2. rész

Itt a 2. rész, remélem tetszeni fog! Kérlek véleményezzétek a chat-ben! :) Éés, össze gyűlt a 4000 látogató! Köszönöm nektek! Pussz! xoxo



Berohantam a szobámba, és nagyon örültem! Ez nagyon szuper, végre elköltözünk!! Fogtam a bőröndöm, és bele dobáltam a cuccaimat.
 - Brooke, te mit csinálsz? - jött be anya.
- Pakolok, hisz költözünk! - ujjongtam.
- Jaaj, Brooke! Ez azért nem így működik! 
- Akkor hogy? Hagyjam itt a cuccaimat? - röhögtem hitetlenül.
- Nem, de még azt se tudjuk hogy hova költözünk! - nézett rám anya, amolyan ,,Jaaj, csak nem gondolod hogy ez így megy!"
 - De!!! Akkor találjuk meg azt a házat! 
- Apád már nézeget valahol a 6. kerületben házakat. 
- Mi?? Én a 18. szeretnék! Egy emeletes házat, aminek az erkélyéről látom a Dunát! És a parlamentet, meg ilyenek! Nem holmi öregasszony kis kertjét, ami a szomszédba van! - dühöngtem.
- Majd megpróbálunk találni valami ilyesmit, de nem biztos hogy sikerülni fog! - nevetett anya, és kiment. Akkor én maradtam egyedül. Gyorsan oda ültem a gépem elé, és beírtam, hogy eladó házak a 18. kerületben. Rákattintottam a találatokra. Nagyon szép eladó házak voltak, 5 hálószoba, 4 fürdő, 2 konyha, és stb. Csak meg néztem az árat...Uramisten!! 87 millió! Azért szerintem tartani kéne olyan 30 milliós keretet.. Még nézegettem vagy úgy 2 óráig a házakat. Már teljesen meguntam hogy nem találok valamit, ami tetszene, és meg felelne anyáéknak. Már ki akartam kapcsolni a gépet, amikor egy csodálatos házra bukkantam! Ez valami csodás! 3 háló, 1  fürdő, 1 konyha, és még egy előszoba, meg nappali! Pont nekünk való!
- Anya, apa! Megtaláltam a tökéletes házat nekünk! És nincsen semmilyen veszélyes környezetben! Nézzétek! - mutattam a gép képernyőjére.
- Hmm.. Tényleg jó lenne nekünk! Az ára...29 millió. - gondolkozott apa.
- Igen, és szép, otthonos. Nem is drága. - mondta anya.
- Akkor megvesszük? - csillant fel a szemem.
- Ezen még elgondolkozom, de szerintem ez a tökéletes. - mondta apa. Én pedig éljeneztem. Ez nagyon jó! 10 perc múlva anya szólt, hogy mennyek vacsorázni, mert azért hamar el repült az idő. Gyorsan megettem a vacsorát, és elaludtam. Anya furcsállta is hogy ilyen hamar lefekszem, de engem nem izgatott, csak minél hamarabb legyen holnap!
*Vasárnap*
Reggel izgatottan keltem, kíváncsi voltam apa és anya döntésére, és hogy még ma oda költözünk-e. 
- Jó reggelt! - köszöntöttem anyáékat, akik most keltek.
- Szia Brooke. Tudom hogy izgatott vagy a ház miatt, úgyhogy nem mondjuk le neked ezt az esélyt. Ha te tényleg ma már ott szeretnél aludni, akkor rögtön meg kell tennünk a fontos készületeket! - mondta apa .
- Mi? Milyen készületek? Akkor már megvettétek? 

- Igen. Tegnap este 2 órát utaztunk el a 18. kerületbe, és megvettük. Úgyhogy ma meg kell tennünk minden beköltözési dolgot, mert ide is jönni fog a tulajdonos. Úgyhogy segítened kell! - mondta anya.
- Woow! - döbbentem le, mert nem gondoltam volna hogy ennyi készülettel jár ez a költözködés - Jó, segítek. Mit kell ? - kérdeztem azonnal. Apa és anya el magyarázott mindent, hogy csomagoljam be azt, ezt. Meg pakoljam be a ruhámat is. És stb. Este 7-re végeztünk is. Mindent becsomagoltunk, össze pakoltunk. A cuccaimat fogva kiléptem a házból.
- Hát. Viszlát ház! - mondtam szomorúan, mert kár azért hogy elhagyjuk. Beültem a kocsiba, és elindultunk az új ház felé. 2 óra múlva ott is lettünk. 
- Azta!! Ez nagyon szép! - ámúltam, mert a házunk gyönyörű volt.
- És pont mint az interneten. - jegyezte meg anya.
- Na, mindenki pakoljon! - mondta apa, és átrendeztük a dolgokat. Mindenki kirámolta a cuccait, behozták a gardróbomat, belepakoltam. És stb. Kb. este 11-re kész lettünk.
- Na, tetszik a szobád? - jött be a szobámba anya.
- Imádom!!! - ujjongtam.
- Jó, reggel majd megnézed a többi részt is, de mi már alszunk, te is aludj! Jó éjt! - mondta anya, és lekapcsolta a lámpát. Bele ugrottam az ágyamba, és nagyon boldog voltam!
*1 hét múlva*
Azt hiszem teljesen beköltöztünk. Gyönyörű az új ház! Kipattantam az ágyból, és elővettem a gépemet. Egyébként apa leszedte róla a vírusokat, úgyhogy már nem olyan lassú. :) Szóval bekapcsoltam a gépemet, és rá mentem a facebookra. Csak feltettem egy régebbi képet, amit még 1 héttel ezelőtt csináltam,  és azt feltettem profilnak.  
Szerintem valamennyire tűrhetően nézek ki rajta. :) 
- Anya! - mentem be a nappaliba.
- Igen Brooke? Apád dolgozik, ha arra gondoltál. 
- Nem, nem arra. Hanem szeretnék sminket. Minden normális lánynak van! - mondtam ki.
- Na és. Te így vagy szép! - mosolygott - De azért elmehetünk abba az új Shopping centerbe, ami most nyílt! 
- Tényleg? - csillant fel a szemem. - De jó!
Kb.  20 perc az út, nem vészes. Anyával be sétáltunk az eggyik sminkes boltba.
- Azt a szempilla spirált, meg még a száj fényt. Meg a rúzst is. - mondtam az eladó lánynak - Jaa, meg még lesz az a szem ceruza! - fejeztem be. 
- Brooke, ez nem túl sok  minden? - nézett rám aggódva anya.
- Jaaj, anya!! Dehogy! - mondtam, és kimentünk az üzletből, be anya kocsijába. 
- Várj, még veszek valamit abba az üzletbe. Kell az esti vacsorához néhány paradicsom! - kiáltotta, és már be is ment a boltba. De jó! Mind1. Beültem a kocsiba, és vártam anyát. Vagy 6 perc telt el, és oda jött egy srác.














2014. január 22., szerda

Szereplők

Remélem észrevettétek hogy szereplők is érkeztek a W. S. -hez! Nézzétek meg őket! :)

W. S. 1. rész

Sziasztok! Hoztam az első részt, remélem tetszeni fog! :)



 Régóta élek  Kecskeméten, még 10 éves koromban költöztem ide anyával és apával. Régebben Budapestem laktam, vissza szeretnék menni, valami olyasmit érzek.

- Gyerekek! Mindenki csöndben vían! - mondta Miss. Elen - Még van tíz darab perc a téli szünetig! - folytatta, de az osztály nem bírt magával, mindenki a téli szünetet várta. 

*DRRRRRR* hallottuk a kicsengő hangját, ami azt jelenti hogy téli szünet, hurrá... 

- Hát, sziasztok! - köszöntem el az osztálytól. De nem nagyon figyeltek. Na mind1... Haza sétáltam a régies, és felettébb  unalmas utcán.

- Anya! - dobtam le idegesen a kabátom a fotelre.

- Igen  Brooke? (Brúk)  - kérdezte anya.

- Vissza akarok költözni Budapestre! - mondtam ki egyszerűen, anya pedig abbahagyta a főzést, és azt mondta hogy üljek le. Jaaaj nee! Az anya-lánya megbeszélések..

- Figyelj Brooke. Tudom hogy az iskolád nem nagyon tetszik, és hogy te különc vagy, meg minden. De figyelj, nincs annyi pénzünk hogy elköltözzünk! Tudom hogy milyen házra vágysz, de nem lehet! Igen, itt a téli szünet. De attól még bulizhatsz, le mehetsz a szomszéd kislánnyal szánkózni. Van életed, találd fel magad! - mondta, én meg elgondolkodtam. De amúgy, 17 évesen biztos a szomszéd 8 éves kislánnyal megyek le szánkózni.

- Akkor adjuk el ezt a házat! Nekem itt nem tetszik semmi! - kezdtem nagyon fel mérgesedni.

- Brooke! Már megbeszéltük! - állt fel anya - Talán még beszélek apáddal, de ne számíts nagy költözködésekre! - mondta, és vissza ment főzni. Hát ez se jött be. Kezdem azt hinni, hogy semmi értelme az életemnek! Nincsen egy barátom se. :( Bementem a szobámba, és benyomtam az ősrégi gépemen a facebookot. Semmi, a profilom csak egy ennyi:

(1) Tumblr 

Még ezen a télen készítettem. Ugye milyen menő? 

- Brooke? Bejöhetek? - jött be apa.

- Mind egy hogyha már bejöttél. - nevettem fel.

- Jó. Most komoly dolgokról beszélünk. Szóval, milyen költözésről beszéltél itt anyádnak?

- Háát, nézz rá a házunkra, Kecskemét romja. - mondtam.

- Brooke Anniston! Ilyet ne mondj! Becsüld meg amid van! - nézett rám szigorúan apa - De rendben. Eladjuk a házat. - mondta, én meg a karjaiba ugrottam.

- Woow!! Tényleg!! Juujj! Ez nagyon jóó!! Köszii apa!! - ujjongtam.

- Ha!

- Mi ha?? - néztem rá döbbenten.

- Ha javítasz a tesi jegyeden! Az az 1-es kislabda...

- Jól vanna!! Nem vagyok jó tesiből! - mondtam, de ez nem vette el a kedvemet, nagyon örültem. Gyorsan meg fürödtem, és el mentem aludni. Ez nagyon jóó!!!

*Másnap*

Reggel nagyon jól ébredtem, egy otthoni cuccot dobtam magamra. És már is festettem egy: A ház eladó!. táblát. Szerintem jó lett. Kitettem a kerítésre, aztán bementem, és csináltam magamnak egy lekváros buktát.

Nyamm!! Mire anyáék felkeltek, sok-sok buktával vártam őket. 

- Brooke, mi ez a sok bukta? - kérdezte anya.

- Nem tudom, de finom! - mondta apa, aki már kettőt is megevett, úristen!!ű

- Kitettem az eladós táblát. Remélem hamar jönnek az emberek! 

 - De Brooke, ez nem így megy. - csóválta a fejét anya. A csengő vetett véget a beszélgetésnek.

- Ohh, tényleg?? Szerintem vevők érkeztek! - mondtam. Apa és anya oda mentek az ajtóhoz.

- Jó napot! Kerüljenek beljebb! - köszöntötte a családot anya. Én bementem a szobába. És vártam hogy meg vegyék. Kb. 20 perc telt el, és kimentem a szobából. Nem bírtam ki.

- Rendben, szóval olyan 25 millió? - kérdezte a vevő férfi - Sajnálom, nekem erre nincs pénzem.

- 24 millió, és a bukták! - mentem oda gyorsan, mert ezt nem szalaszthatom el! 

- Ohh! - nézett a férfi a finom buktára, anya és apa meg olyan értetlen fejet vágtak - Rendben, meg veszem! - bólintott a férfi, én meg fel sikítottam, WOOWW!! Költözünk!!






 

 


2014. január 21., kedd

Új blog, új kinézet..



Sziasztok! Gondolom mindenki észrevette az új kinézetet, és az új címet. A bábelt teljesen befejezem, mert nem hiszem hogy az én stílusom, szeretnék valami olyat írni, ami az én stílusom! És a bábel részeket meg hagyom, hogy azért olvasgassátok, de egy új történet jön, még pedig a Winter School! Ez is nagyon jó lesz, remélem ugyan ilyen lelkesen olvassátok majd, és a követőim, mint Sisy, remélem nem hagynak itt!<3 Holnap, vagy utána érkezik az új történet, remélem várjátok! Pussz! <3

2014. január 19., vasárnap

Új történet, Bábel vége..



Szép estét! Szerintem a Bábelt hamarabb befejezem mint gondoltam. Már gondolkodom is a következő történeten, szóval ez hamar befejezésre tárul majd. Szívem szerint már most befejezném, de  nem tudom hogy ti még szeretnétek-e olvasni...Az egy olyan téli feszt lessz, más szereplőkkel, meg minden. Szerintem a következő rész már egy befejező rész lesz a Bábelnek. Amibe tömören leírom a végét. De köszönöm hogy ennyien lelkesen olvastátok ezt, mert a következő részben, már megjelenik a téli. A címe: Winter school  Ez is ugyanolyan tinikről szól majd mint a Bábelben! A következő rész, a Bábel utolsója, és utána megjelenik aWinter school. Nagyon jó lesz, remélem azt is ilyen lelkesen olvassátok majd. Jó éjt nektek! <3

A 19. rész megérkezett!



Sziasztok! Megérkezett a 19. rész! Most már nem azon a Főoldalon írom ki a dolgokat, hanem itt! Úgyhogy az már nincs! :) Szóval, a 19. részben szinte csak képek vannak. Most szerettem volna egy olyan részt is, amiben sok a kép! :) Na, szóval kérlek olvassátok el, és véleményezzétek is! Pussz! xoxox    19. rész